Voorstraat Noord Festival

Voorstraat Noord Festival

Voorstraat Noord Festival

Weet je nog, die heerlijke koeken? De Bueno, Speculoos, Red Velvet, Appeltaart, Party, Framboos & de Limited Kers! En niet te vergeten de goddelijke brownies…

Voorstraat Noord Festival
Voorstraat Noord Festival

Gelukkig past het in de auto

Bepakt en bezakt zaten we uiteindelijk met alles in de auto. Alle koeken en brownies afgebakken. Doosjes en zakjes mee om alles in mee te geven en de aankleding voor de kraam. O ja…

Ook nog stoelen om even in te kunnen zitten na al dat staan, drinken mee en een Win puzzelblad mochten we ons vervelen. Nou dat is er niet van gekomen want we waren steeds in de weer, van verkopen en uitleggen tot onze visite kaartjes langsbrengen bij andere ondernemers.

Voorstraat Noord Festival

Wat is het Voorstraat Noord Festival?

Eigenlijk een soort uit de hand gelopen straatfeest. De Voorstraat is de langste winkelstraat van Nederland van maar liefst 1270 meter! En dit festival vindt plaats in de aanloopstraten Riedijk & Boomstraat en in het noordelijke gedeelte, daarom Voorstraat Noord Festival.

Dit was de 12de keer dat dit festival werd georganiseerd in het oudste & roemruchtste deel van Dordrecht. Er was ruimte voor kunst, cultuur, gekkigheid en curiositeiten. En natuurlijk onze heerlijke KOEKEN!

Ben jij er dit jaar ook bij?

Zaterdag 9 september is het weer zover! Dan is er weer het Voorstraat Noord Festival. En dan zijn wij ook weer van de partij! Dus het het alvast in je agenda: 9 SEPTEMBER!

Kan jij niet zolang wacht en wil jij nu al zo’n lekkere koek? Bestel ze dan via de webshop!

Bijvoorbeeld de koeken die we ook bij het festival hadden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *