FAQ

Cookies FAQ

Mijn pakketje

Jij hebt een lekker pakketje ontvangen, misschien gekregen of zelf besteld, maar jij hebt een vraag? Bekijk onze FAQ pagina! 

Je vraagt je misschien af wat zit erin? Mag ik dit eten? Wat is het verhaal achter deze koekies? Kan ik het ook bestellen voor een ander? Of je hebt wellicht een andere vraag! Niet gevonden wat je zocht? Neem dan even contact op via de mail, Facebook of Instagram!

FAQ

Alle koeken zijn houdbaar, vanaf de dag van verzenden tot 7 dagen, buiten de koelkast. Je kunt de koeken ongeveer  minuten verwarmen in een oven van 160 *C. Hierdoor worden de koeken weer vers!

Alle koeken zijn houdbaar, vanaf de dag van verzenden tot 7 dagen, buiten de koelkast. Je kunt de koeken ongeveer  minuten verwarmen in een oven van 160 *C. Hierdoor worden de koeken weer vers!

Zeker! Er is ook een glutenvrije box beschikbaar hier zitten 3 heerlijke koeken in die om de zoveel tijd veranderen in smaak!

Al het glutenvrije lekkers wordt gemaakt met glutenvrije ingrediënten. Voor het bakken worden alle benodigdheden schoongemaakt. Maar ze worden wel klaar gemaakt in een keuken waar ook gluten verwerkt worden, hierdoor kan ik niet garanderen dat ze geen sporen van gluten bevatten.

Mocht je vragen hebben over het bakproces, aarzel dan niet en neem contact met me op via info@bijzonderlekkergebak.nl.

Wat vervelend! Misschien is de bevestigingsmail in je spam beland? Zo niet, dan kan je een mail sturen met je naam en adres naar info@bijzonderlekkergebak.nl om dit te melden. Dan zorg ik ervoor dat je alsnog een bevestiging ontvangt.

Glutenvrij Red Velvet
Party koekie

De koeken worden verpakt in een voedselveilig ‘plastic’ verpakking. Deze ‘plastic’ verpakking is gemaakt van planten waardoor deze composteerbaar is. Dan worden ze in een brievenbusdoosje – gemaakt van gras – gedaan. En deze verstuur ik met de post naar je toe.

Ik verzend alle bestellingen met PostNL. Zodra we de pakketjes aan de bezorger hebben meegegeven krijg je een track&trace-code toegemaild. Het is mogelijk dat bevestigings- of verzendmails in je spam terecht komen.

De bestellingen in Dordrecht breng ik hoogstpersoonlijk langs op de fiets. 

De verzenddag van onze koeken zie je onder de navigatiebalk. Die dag gaan ze met PostNL mee en dan worden ze over het algemeen de dag erna bezorgd!

Uiteraard kan het soms vertraging oplopen. Wij kunnen voor vertraagde pakketjes geen vergoeding of andere compensatie aanbieden.

Mocht er een koek missen of is je bestelling niet compleet, meld dit direct bij ons en maak even een foto als bewijs. Na de controle storten wij het bedrag van het missende product terug op je rekening, we sturen de koek dus niet na.

Helaas kunnen pakketjes en de inhoud beschadigd geleverd worden. Alle koekjes worden in goede staat verstuurd en onderweg kan er wat fout gaan. Hier kunnen wij helaas geen vergoeding voor geven omdat koekjes altijd breekbaar zullen blijven. Gelukkig doet breuk niks af aan de smaak!

Verzending vind alleen plaats in Nederland. Wanneer je tot acht bestelt (minimaal 3) betaal je €4,10 verzendkosten (brievenbuspakketje). Wanneer je meer dan 8 koeken bestelt betaal je € 6,95 verzendkosten.

Bestel je voor verzending in Dordrecht? Dan betaal je € 2,50 en kom ik het op mijn fietsje bij je brengen!

In de meeste van onze koekjes zit chocolade verwerkt. Chocolade bevat de stof Theobromine, deze kan dodelijk zijn voor honden en mogelijk andere huisdieren. Mocht je een pakketje willen sturen naar iemand die een huisdier heeft, waarschuw hem of haar dan even dat het pakketje via de brievenbus wordt bezorgd.

Ik wil meer...

Je kunt meer te weten te komen over ons bedrijf door een kijkje te nemen op deze pagina

Of wil jij gelijk kijken wat wij voor lekkers verkopen? Klik dan hier!

Aanvraag voor een grote bestelling of wil je iets anders vragen? Ga dan naar onze Contact pagina!

BijZonder Lekker Gebak