Foto van mij

Hi, ik ben Rianne en ik maak al dat lekkers!

BijZonder Lekker Gebak ben ik begonnen omdat ik houd van bakken en koken! Door covid-19 heb ik mijn baan verloren, daardoor ben ik veel meer gaan bakken. Uiteindelijk kwam ik op een heerlijk recept voor koeken. Doordat ik deze steeds vaker ging bakken kwam ik ook op steeds nieuwe smaakjes. Hierdoor zag ik hoeveel boter en eieren hiervoor nodig waren. Zelf probeer ik bewuster te leven door minder gebruik te maken van éénmalige producten. Hierdoor kwam ik op het idee de koeken vegan te maken, dit lukte met een beetje experimenteren! En aan de smaak en structuur merk je er niks van, dat is nog het aller mooist!

Het idee om ze ook glutenvrij te maken was voor mij geen moeilijke keus, omdat mijn nicht een glutenintolerantie heeft. Daardoor probeerde ik vaak nieuwe glutenvrije recepten uit. 

Ik probeer mijn ingrediënten zo in te kopen dat ze biologisch of fair trade zijn (of beide). Ook probeer ik rekening te houden met groot inkopen zodat ik weer minder verpakkingen gebruik, dus minder afval!

Ga jij ze ook proberen? Laat me weten wat je van ze vindt via Instagram of Facebook

Mijn favoriete smaak?

Allemaal! Stuk voor stuk zijn de koeken allemaal heerlijk! Maar op dit moment is mijn favoriet toch echt de Bueno!

Wat is jou favoriet? Laat het me weten!

Kado kaart

Wil jij graag een pakket vol lekkers cadeau doen aan iemand maar je weet niet welke smaak ze lekker vinden? Of last minute nog een orgineel cadeautje nodig? Koop dan de cadeaukaart! Deze krijg je direct in je mailbox opgestuurd en kan je dus ook direct cadeau doen aan iemand.

FAQ

Heb jij een vraag? Kijk dan even op de FAQ pagina! Mocht je een vraag hebben en die staat niet op de pagina? Stuur mij dan een bericht! Dit kan via Facebook, Instagram of via een mail naar info@bijzonderlekkergebak.nl